Miks ma peaksin oma ärile tahvli hankima?

Ma tean palju põhjuseid, miks oleksid pidanud juba eile omale tahvli hankima. Kohe kirjutan mida ma arvan ja miks nii. Alustuseks Tahvlid teevad elu lihtsamaks, nii et saad oma infole ligi ka siis kui oled ringi liikumas. Tahvel on hea kesktee telefoni ja sülarvuti vahel. Üks on liiga väike ja teine jälle liiga suur. Vahet ei ole millises äris sa ajad, tahvli kasutamine tuleb sulle ikka kasuks. Olgu see millegi müümine, ehitamine, ladustamine või info jagamine inimestele.

Laojäägid ja tooteinfo

Tahvli suureks eeliseks on, et seda saab hõlbsasti igale poole kaasa tuua. Kui töötad laos või suure pindalaga poes, siis lauaarvuti ja kliendi vahet jooksmine võib olla küll tervisele hea, kuid ei ole eriti efektiivne. Kui sul on tahvel, siis saad sellega kliendi tellimust komplekteerida käigu pealt, vaadata laojääke, kontrollida toote omadusi või mida iganes sa plaaniksid teha tavalise arvuti peal. Isiklikult tean laohotelli, kus igas päevas komplekteeriti sadu, kui mitte tuhandeid, saadetisi ning seal kasutati selle tegemiseks tahvelarvuteid.

Toodete promo

On olemas introverte ja inimesi, kes ootavad järjekorras ning kes parema meelega uuriksid tooteid omal jõul, kui ootaksid selle jaoks müüjat. Vahest lihtsalt ei jõua kõiki kliente korraga teenindada ja siis lased neil poes ise ringi vaadata kuniks järjekord väheneb. Mõnede toodete jaoks on väga oluline, et sul oleks tahvel millest toodet turvustada. Kujuta ette kui oled ilutulestikku ostmas. Paki peal on küll kirjas, mida see teeb ja mis värvi pallid taevasse lendavad. Kujuta ette kui saaksid näha hoopis videot selle kohta, mida see päriselt teeb? Usun, et see aitaks kliendile palju paremini otsustada. Sama olukord on siis, kui soovid osta midagi väga spetsiifilist ning soovid seda poes millegi teisega võrrelda, olgu selleks telefon või kosmeetika.

Kassa

Olin ostmas koeratoitu lemmiklooma poest, kui märkasin tahvlit, mis oli koos kaitsekaantega kruvitud kassa laua külge ning näoga minu poole. See küll toimis, kuid see tahvel rippus seal küll juuksekarva otsas. Selle tahvli eesmärk oli kuvada toodete hindasid ja lõppsummat ostu hektel. Samal ajal on see hea koht, kus teha üles- või ristmüüki ja näidata toodeid otse tahvlilt. Tahvliga on väga lihtne ehitada iseteeninduskassat ja lasta klientidel ise oma ostud registreerida.

Võime nimetada hulge teisi kasutusvõimalusi tahvlitele, mis on juba kasutuses igapäevaselt erinevates ärides. Potensiaal tahvlist kasu saada on suur, nii et miks mitte proovida seda enda igapäeva töös. Baltikumis turustab Laimincom selliseid kõrge kvaliteediga lahendusi, millega turvata, laadida, panna välja ja lasta klientidel kasutada tahvelarvuteid.

CT80/150

Tõenäoliselt kõige kiirem ja lihtsam lahendus, millega oma äris tahvli kasutamist alustada. Seda saab kasutada fikseerituna seina külge või laualelö Seda saab kasutada nii portree kui maastiku vaates, see laeb tahvlit ja nupu vajutusega on võimalik see laualt/seinalt eemaldada, et kasutada käes.

CT101

Täis metallist jalg igapäevaseks kasutuseks, mida saab paigaldada nii seinale kui lauale. Sisseehitatud laadimine ja alarm, muudavad selle lahenduse väga käepäraseks ja mugavaks. Omal soovil on võimalik lisada tahlile käe- või õlapael, et tahlit kogu päeva jooksul kaasas kanda.

CT200

Soovid luua kioski ala või panna tahvlit keset ruumi, kuid sul ei ole mitte midagi millele seda asetada? CT200 tuleb siin appi koos oma ühe meetrise metallist jalaga. Loomulikult saab seda paigaldada ka lauale. Hea võimalus luua iseteenindus kassat või infopunkti.

NE360

Parim POS lahendus tahvlitele. Tahvlit on lihtne eemaldada fikseeritud asendist ja sellega ringi käia. Seadmel on USB ja RJ45 pesad, mis võimaldab ühendada internetiga või lisada tahvlile klaviatuur, skänner, hiir, printer või makseterminal.

Kui plaanid ka endale tahvlit hankida ja oma äris välja panna, siis võta meiega ühendust. Aitame sul leida parima viisi, kuidas see välja panna nii, et sa ei peaks muretsema selle laadimise ja turvalisuse pärast.