Uued InVue tooted aastal 2022!


Viimase 50 aasta jooksul on InVue aidanud kauplustel lahendada oma suurimaid väljakutseid, parandades kasutajakogemust ja ületades tõkkeid. Sel aastal on InVue kokku pannud täiusliku komplekti, mis parandab kasutaja kogemust ja on samal ajal nutikas ja lihtne - valmis igasuguse kaupluse jaoks.

Saades ligipääsu reaalajas toimuvale, suudad ennetada klientide küsimusi ja olla nende jaoks valmis. Kasutage maailmatasemel mobiilsust, et teenindada kliente igal pool. Oma kategooria juhtivaim ligipääsu kontrollsüsteem hõlbustab turvalist ja sujuvat teenindust.


LIVE Locks

Turvaline ligipääs ühe puudutusega.

Lõpuks ometi on selle jaoks mobiilirakendus. Saadaval on erinevad lukkude lahendused, mis sobivad kõik võimalikele ustele ja sahtlitele - nii klaas-, metall- kui ka puitmaterjalist. LIVE Locks kombineerib digitaalse ligipääsu juhtivaima turbelahendusega, võimaldades kõige kiiremat ja mugavamat viisi kliendi teenindamiseks.


LIVE OnePOD

Turbelahendus, mis on sama nutikas, kui sinu telefon.

See OnePOD suudab teha kõike. Suudab lülituda kõige kasutaja sõbralikumast lahendusest kõige turvalisemaks lahenduseks ühe nupuvajutusega või lase süsteemil ise lülituda enesekaitse režiimi, kui selleks on äärmine vajadus! Seda kõike saad teha oma telefonist.


NE360H & NE360T

Mis tahes seade. Igasugune makse. Ükskõik kuhu

Vali mis iganes riistvara oma ärile ja NE360H ning NE360T mPOS kaaned kannavad hoolt ülejäänu eest. Vaheta ja sobita omavahel erinevaid telefone, tahvleid, makseterminale või operatsioonisüsteeme - igal ajal, kuna see, mis töötab täna võib homme muutuda. Hoolitse igapäevaste tegevuste eest viimase mPOS lahendusega.


ZIPS ALL-IN-ONE HEADPHONES

Võimalda suurepärast kuulamiskogemust.

Zips kõik-ühes Kõrvaklappide lahendus, on ainuke lahendus, mis võimaldab täiuslikku heli kogemust. Heli, vool ja turve koos helisignaaliga on kõik integreeritud ühte mugavasse disaini, mis kutsub kliente proovima uusimaid kõrvaklappe teie poes.


Kui soovid teada rohkem, siis täida mõne nupuvajutusega kõrval asuvad lahtrid ja me võtame Sinuga ühendust, et Sind viia virtuaalsesse müügisalongi ning esitleda kõiki tooteid reaalajas üle turvalise videokõne.