Füüsilise turvalisuse ja juurdepääsu kontrollimise tehnoloogia andmekeskustele

Tutvustame uhiuut InVue toodet - Rackide lukk - andmekeskuste jaoks. RAC Lock pakub andmekeskustele füüsilist turvalisust ja juurdepääsu kontrollimise tehnoloogiat häirete ja rikkumiste tuvastamiseks.

Nõudlus andmete salvestusmahu järele kasvab pidevalt. Nii küber- kui ka füüsilise turvalisuse tagamine on isiku- ja äriandmetega tegelevate andmekeskuste jaoks ülimalt oluline. Samal ajal on oluline, et rikkumised avastatakse ja viivitamatult sekkutakse.

Viimase IBM Security aruande kohaselt võtab rikkumise tuvastamine ja ohjeldamine keskmiselt 280 päeva, sündmus maksab nüüd keskmiselt 3,86 miljonit dollarit.

InVue

Tuginedes nii maailma suurimate jaemüüjate kui ka kaubamärkide väärtuslike andmete turvalisusele, on InVue ühendanud oma turvalukud ja Access Manageri tarkvara ning viinud selle RAC Lockiga järgmisele tasemele, pakkudes andmekeskuste jaoks reaalajas nähtavust ja haldust - leevendades turvariski ja parandades seejuures võrgu kasutusaega

Lihtne

Kiire juurutamine - toite- ja võrguühenduseta.

Kohandatav

Lisage lukud uutele või olemasolevatele kappidele, millal ja kuhu vaja.

Turvaline

Kahekordne lukustuse kinnitus, jälgitav põhitegevus ja pahatahtlikku käitumist takistavate ja tuvastavate koostoimete audit.

Rackide lukk koos Access Manageriga tagab kohese turvalisuse, seire ja mõõtmise. Saate hõlpsalt seadistada kasutajaprofiile ja määrata juurdepääsu ruumi, tsoonide või üksikute lukkude järgi. Iga OneKEY toiming edastatakse koheselt Access Managerile, et näha, kes ja millal lukkudele juurde pääses või pääseb.

Võimalik paigaldada uutele või olemasolevatele kappidele. Lukk, mis välistab akude või voolu vajaduse.
Integreeritud ukse- ja riiviandurid pakuvad topeltlukustuse kinnitust
Võimaldab määrata juurdepääsu kogu, tsooni või üksikute riiulite järgi

Reaalajas nähtavus

Tarkvara kasutades saate kontrollida personali juurdepääsu kõigile, konkreetsele tsoonile või üksikutele kappidele. Saate ülevaate sellest, kes mida saab, millal ja kus - üksikasjalikud aruanded.

Serverikapi uksed on lahti jäänud, isikupõhiselt
Volitatud / volitamata juurdepääsu katsed
Võtme aktiveerimine numbriliselt, isikupõhine

Ajapõhine serverihoidja aktiivsus

Kas peate tagama oma andmekeskuse turvalisuse? Otsite kohandatud lahendust? Võta meiega otse ühendust.