Sa ei ole üksi! Aitame Sulle sobiva kaitseseina leida

Usun, et igaüks meist lootis, et see teema vaibub ja saame rahus viirusepuhanguteta edasi toimetada. Reaalsuses aga kahjuks nii ei läinud.

Tunned, et oled kogu selle COVID-19 ja kaitseseinade (kaitseklaasi) teemaga täitsa üksi jäetud ja ise välja ei nuputa, kuidas ja mis?

Tahame kinnitada, et Sa ei ole kindlasti üksi. Toome siinkohal välja mõned meie klientide pöördumised, mis võivad ka Sulle abiks olla.

💡 Ma ei saa laua külge kinnitada!

Sel juhul küsime - kas põranda, lae või seina külge saab kinnitada? Tänasel päeval on väga erinevaid profiile ja kinnitusi, seega võimalusi on laialdaselt. Tuleb vaid endale sobiv välja valida. Püüame siinkohal Sinu elu lihtsamaks teha.

💡 Tavaliselt sobivad ainult sisetingimustesse, mul on vaja väljas kasutada.

Nii nagu on erinevate kinnitustega, on ka saadaval väga erinevaid materjale, näiteks selliseid, mis sobivad sise-, välistingimustesse, lisaks selliseid, mis on UV- ja löögikindlad.

Täpsusta alati, kuhu oma kaitseseina soovid, teame siis õiget materjali soovitada.

💡 Te saatsite mulle sinise kaitseseina, sellest ei näe ju läbigi.

See mure tuleb ikka aegajalt ette, õnneks juba järjest vähem. Kaitseseinade plaatide pinnad on alati kaetud kilega, olgu selleks mulli- või isekleepuva (klammerduva) kilega. Viimast (sinist, valget või läbipaistvat) kaitsekilet soovitame alati eemaldada kohe pärast kaitseseina paigaldamist.

💡 Lõin uue töökoha teeninduslaua taha ja nüüd on post või liitumispunkt otse klienditeenindaja ees.

Ole mureta, vaatame olukorra üle ja leiame ühiselt parima lahenduse. Oleme valmis teostama töid enda toodetega, samas on meil ka kogemusi teha ümber teiste tehtud töid. Võimaluse korral säilitame olemasoleva kaitseseina, milleks väärt kraam raisku lasta.

💡 Varem paigaldatud kaitsesein ei vasta enam meie ootustele!

Oled meie poole alati oodatud pöörduma. Võta julgelt ühendust!

Uudise kategooria: News