Hoiustad tähtsaid andmeid endiselt paberkandjal?

Mida aeg edasi, seda digitaalsemaks läheb kogu ühiskond ja sellega koos ka ettevõtted. Küll aga on paljud veel, kas kohustusest või vajadusest, hoiustamas oma dokumente paberkandjal. Olles kohustatud seda loomulikult tegema äärmise ettevaatlikkusega.

Mitte ladustada viisil, mis tagab nende juhusliku kaotamise või kõrvaliste isikute juurdepääsu neile.

Keegi ei soovi, et meie andmetele oleks lihtne ligipääs. Seda veel vähem ettevõtted, kes vastutavad kogu neile usaldatud andmete eest.

Küll aga ukse ette unustatud või varastatud võti seda ohtu kahjuks põhjustab. InVue on siinkohal leidnud parima lahenduse. InVue võtme ja luku lahendus töötab ainulaadsel viisil. Võti töötab unikaalse koodiga, IR3 võtme kood aegub 12 tunni pärast, muutes kaotatud või varastatud võtme kasutuks. Samuti ei ole InVue võtme puhul võimalik, et võti ukselukku murduks.

Eeliseks on see, et kasutajal on suurem kontroll- lihtne avada ja lukustub automaatselt, mis aitab klienditeenindusel oma tööd kiiremini teha, ilma et peaksid muretsema ukse lukustumise pärast.

Peamine klientide mure: Liiga palju võtmeid.
Invue lahendus: OneKEY.

Aidake kaasa klientide heaolule

Igale kaaslasele võtme andmine välistab võtmete jagamise ja soodustab turvalisemat töökeskkonda.

Ainus peamine lahendus on võimalike turvariskide vähendamine. OneKEY koos InVue juurdepääsuhalduriga võimaldab Sul määrata ja hallata, millistele osakondadele poes Sinu sidusettevõtted saavad juurdepääsu ja jälgida nende kasutamist sisemise varguse vähendamiseks.


Juhul, kui oled kasutamas või plaanid uue inventari puhul kasutama hakata nn vanakooli võtmega kappe ja sahtleid, hoiustades neis väärtuslikke dokumente (nt lepinguid, taotlusi, CV-sid, loosisedeleid, garantiilehti), hinnalisi tooteid (nt ravimeid, ehteid), siis tea, et oleme pakkumas lihtsamat, mugavat ja turvalisemat lahendust – InVue ühevõtmega avatavaid turvalukke.

"Smart Lock pakub positiivset kliendikogemust ja suurepärast turvalisust madalamate kuludega kui meie mehaanilised lukud." (Best Buy Interactive Team)

Tunned huvi? Astu samm InVue perekonnale lähemale - tule ise või kutsu meid külla. Aitame leida sobiva lahenduse!