Laimincom paljastab: kas te juba teate, mida InVue tegi?

Need, kes meie tegemistel silma peal hoiavad, teavad juba, kuid nüüd on aeg tuua see välja kõigile meie teistele suurepärastele kliendele, mida InVue on teinud.

Kui enamik kliente arvab, et InVue on mõeldud ainult telekommunikatsiooniettevõtetele, ehk lahendused vaid telefonidele, siis kinnitame, et see pole nii. InVue on loonud palju tooteid erinevatele toodetele. Alates elektrooniliste seadmete erinevatest turvaelementidest kuni makselahendusteni.

Lugesite õigesti, just makselahendused. InVue'l on nüüd turul kõige paindlikum ja terviklikum mobiilne müügikoha lahendus. Uus NE360 pakub jaemüüjatele vabaduse ühendada mis tahes tahvelarvuti või mobiilne seade, mis tahes makseterminal ja mis tahes operatsioonisüsteem kohandatud mPOS-lahenduse loomiseks.

InVue NE360 pakub täielikult toidet ja lokaalset kogemust, mis võib koheselt olla ka täiesti mobiilne.

Uus mPOS-lahendus suurendab kliendikogemust, parandab konversioonimäärasid ja vähendab süsteemidega seotud kulusid. Teil on võimalus valida uus või isegi kasutada oma olemasolevat riistvara, et optimeerida oma lahendus täielikult integreeritud mPOS-süsteemiks, mis on spetsiaalselt kohandatud teie ärivajaduste rahuldamiseks.

NE360 pihuarvuti, tahvelarvuti lahendused ja NE360 mPOS keskus on täna saadaval.

Lisateave > NE360