Kas olete mures suurenenud varguste pärast? 😟 Meil on teie jaoks lahendus.

Lukustatud elu muudab mitte ainult inimeste eluviisi, vaid ka kuritegu. Mitmed kliendid on ausalt tunnistanud, et viirusest tuleneva uue olukorraga on lisaks tavapärasele käitumusele muutunud ka varguste hulk. Kas sellele võib kaasa aidata maski kandmine, mis omajagu aitab varjata varga olemust, seda võime vaid spekuleerida.

Jaekaubandusettevõtted peavad kuritegevuse vähendamise tugevdamiseks kiiresti liikuma, takistades samas uusi kuritegelikke võimalusi. Laimincom soovib abikäe ulatada tootekaitsesüsteemide kaudu. Siin on mõned tooted, mis aitavad teil varaste elu raskeks muuta. Nende koht pole ühiskonnas, veel vähem riiulite vahel asuvas poes.

Kõrgeim piigi turvalisus. Tagab esemete kõrgema kaitse kui traditsioonilised magnetilised või mehaanilised konksud. Projekteeritud väliskere tagab suurema tugevuse ja suurema vastupidavuse rünnakutele.

Kui soovite, et kliendid saaksid tooted ise kätte, ilma et teenindaja seda nende eest peaks tegema - T1000 on mõeldud teile, klientidele hõlpsasti kasutatav nupp, mis väljastab ühe kauba korraga, 5 sekundi viivitatud vabastamine, mis hoiab ära varguse. 

InVue kaubakaitse "Bottle Cap" on ainus lahendus, mis kaitseb pudeleid varguste ja kohapeal tarbimise eest ning seda ei saa magnetiga avada. Puuduvad ka väljaulatuvad trossid, mida saab hõlpsasti läbi lõigata.

InVue turvakarbid pole ikka veel kadunud, nende arv on isegi kasvanud. Hea ja lihtne ühe võtmega avada, neid on võimalik riputada ka piigile. Lai valik suurusi. Tule ja me aitame sul selle õige leida.

InVue Zips perekond on kõige uhkem. Erinevad lahendused, kinnitused. Ideaalne, kui tegemist on nn mittestandardse tootega, mille jaoks pole muid lahendusi võimalik kasutada. Sobib toodetele, mis ei vaja pidevat toiteallikat või millel on eraldi toitejuhe.

Turva "ämblik" kindlasti, mida leidub enamus poodidest. InVue on teinud oma toote eriliseks just selle poolest, et seda pole võimalik avada magnetiga.

Turvalisus - kõik elektroonilised kaubakaitsesüsteemid on monitooritavad - Juurdepääsu haldur võimaldab teil määrata ja hallata, millistele osakondadele poes võimaldate juurdepääsu, samal ajal jälgida nende kasutamist sisemise varjatuse vähendamiseks.

Laimincom pakub erinevaid kaubakaitsesüsteeme. Aitame Sul sobiva lahenduseni jõuda! ✅