Kliendikogemus - lahendus kontorisse

Viimased kuud on mitmed ettevõtted suurt rõhku pannud nii maskidele, kaitseseintele, visiiridele jms. Mis siin salata, seda oleme teinud ka meie alates kevadest, kui mitmed kliendid meie poole selle murega pöördusid.

Küll aga ei ole kogu selle viiruse teema juures meie juurest kadunud kliendid, kes teistsuguseid erilahendusi soovivad. Mistõttu toome seekord teieni ühe toreda kliendi kogemuse teistsuguse erilahenduse näol.

OLUKORD

Meie poole pöördus klient, kes soovis kindla eesmärgiga tellida erimõõdus pleksiklaasi. Idee kohaselt paigutada kontori tööruumide seintele pleksiklaasist tahvlid, mitte tavapärased igavad mustad kriiditahvlid vaid ikka sellised modernsed ning omanäolised.

LAHENDUS

Kuna idee oli alles algusfaasis ja klient omalt poolt väga avatud meelega, siis pakkusime kliendile erinevaid lahendusi. Üheks peamiseks valikuks sai opaal pleksiklaas. Opaalklaas (valge) on asendamatu just taoliste erilahenduste valmistamisel. Selleks, et ideest ka teostus saaks, saatsime kliendile testimiseks näidise. Üheks olulisemaks oli leida materjal, millel marker kindlasti tahvlil püsiks ja ka jälgi jätmata maha tuleks.

TULEMUS

Opaal pleksiklaasist tahvlid koos kindlamõõduliste aukudega, mis sobiksid kontori interjööri ja ka kliendipoolsete seinakinnitustega.

Kliendi tagasiside:

Pidime siiski tahvlid kinnitustest tingituna vastu seina paigaldama, seega oleksime siiski võinud ka vähem auke teha, kuid oleme siiski tulemusega väga rahul. Nii on nad ka disainelemendi eest.

Tingituna kliendipoolsetest kinnitustest, siis tuli tahvlite seinale kinnitamine lahendada algupärasest ideest natuke teistmoodi, kuid nagu klienti välja tõi, siis visuaalselt sai tulemus hea ja jäi kontorisse lausa disainielemendina.

Kui soovid samuti omanäolist lahendust, siis võta meiega ühendust, https://laimincom.ee/et/contact/

Uudise kategooria: News